Produkty pro mramorové plátno (4)

Merlemont

Merlemont

Mléko a smetana pasterizované (původ Francie), Sůl, Mikrobiální koagulant, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Rokok Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše výrobky nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v limitu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními ES 1829/2003 a 1830/2003. Potvrzení o ionizaci Certifikujeme, na základě záruk a certifikátů získaných od našich dodavatelů, že naše výrobky, ingredience a aditiva: nejsou předmětem ošetření ionizací v souladu s vyhláškou č. 2001-1097 ze dne 16.11.01. Analýza na: 100g Tuky: 33,26g Bílkoviny: 17,56g Cukr (g): 0,9 Sodík (mg): 1,294g Energie Kcal: 372 Energie KJ: 1538,71 Formát: Kulatý Hmotnost: 230g Balení: Papír Přepravní balení: Karton Teplota skladování: +2°C/+8°C
BÍLÉ MAKRONY VPRIMEAL 02.38.62.20.97...

BÍLÉ MAKRONY VPRIMEAL 02.38.62.20.97...

Reference 3380390197403 Vyrobeno ve Francii v našich dílnách. Bílá těstovina má světlou barvu a její neutrálnější chuť se snadno kombinuje s různými náplněmi. Doporučení k použití Vhoďte makarony do velkého množství vroucí osolené vody, vařte 7 minut pro "al dente" konzistenci a 9 minut pro měkkou konzistenci. Sceďte a vychutnejte si tyto těstoviny horké jednoduše s kapkou olivového oleje nebo s omáčkou podle vašeho výběru. Vysoce kvalitní bílá semolina z tvrdé pšenice * *pocházející z ekologického zemědělství
Panatella

Panatella

V přechodu na ekologické zemědělství. Ruční a mechanické sklizně. Úplné odstopkování, fermentace v termoregulačních nerezových tancích, časté tlačení, pravidelné míchání. Zrání vína v dubových sudech, zrání v nerezových tancích, míchání, tradiční korkový uzávěr, pravidelné míchání. Hlinito-vápencové půdy. Oko Purpurová barva, jasná, granátové odlesky. Nos Dřevitý, elegantní, ovocný. Ústa Harmonické, jemné, sametové, jemné tóny černé lanýže, tóny ostružin, tóny opékaného chleba, bohaté dřevité tóny, jemné třísloviny, přesné třísloviny, kulaté, mírně minerální, strukturované tělo, dlouhá perzistence. Doporučení k jídlu a vínu Červené maso v omáčce, Cassoulet Teplota podávání: 8° - 10° Barva: Červená Odrůda: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Objem: 75 cl (láhev)
Průmyslové Prostředky

Průmyslové Prostředky

S ohledem na optimalizaci kvality svých produktů se CORNIC-NOVAMER rozhodl pro integraci operací kontroly kvality, balení a skladování. Tato orientace se projevila v následujícím: - Interní laboratoř: Počet zaměstnanců 1 osoba (9400 kontrol provedených v roce 2020) - Kvalitní služba: Počet zaměstnanců 3 osoby - Výrobní dílna o rozloze 800 m² vybavená nejmodernějšími zařízeními, což nám dává roční kapacitu 8 milionů UVC. - Chladírenský sklad s kapacitou 1800 palet. CORNIC-NOVAMER je certifikována IFS Food a IFS Broker High level, ale také ASC, MSC a BIO.